ÇOCUKLAR OYUNCAK MÜZESİNİ ÇOK SEVDİ

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa'da bir ilk olarak açılan Oyun ve Oyuncak Müzesi küçük misafirlerini ağırlamaya devam ederken, çocuklar müzede oyuncaklar ve çizgi film kahramanlarının maketleriyle eğleniyor

Karaköprü Belediyesi'nin çocuklara hizmeti olan Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi çocukların yoğun ilgisini görüyor. Şenevler mahallesinde bulunan müzeyi ziyaret eden minikler hem geçmişten günümüze çeşit çeşit oyuncakları inceliyor hem de çizgi film kahramanlarının maketleriyle eğleniyorlar.

Çocuklar oyuncak müzesini çok severken, burada farklı farklı oyuncaklar gördüklerini, anne ve babalarının çocukken oynadığı oyuncakların burada sergilendiğini dile getirdiler.

Oyuncak müzesinde çok eğlendiklerini ifade eden çocuklar, burada güzel zaman geçirdiklerini ve birbirinden güzel oyuncaklar gördüklerini dile getirdiler. Öğretmenleri ve veliler de çocuklar için böyle bir yeri ilçeye kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi pazartesi günleri hariç haftanın altı günü çocukların ve vatandaşların ziyaretine açık tutuluyor.