BAŞKAN BAYDİLLİ'YE TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Karaköprü Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Başkan Metin Baydilli'ye tebrik ziyaretleri sürüyor. Şanlıurfa Valisi Erin, AK Parti MKYK Üyesi Polat, Suruç Kaymakamı Açıkgöz ve Bozova Kaymakamı Göker Başkan Baydilli'yi ziyaret etti.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Karaköprü Belediye Başkanlığı'na tekrar seçilen Başkan Metin Baydilli'ye protokolün ve vatandaşların tebrik ziyaretleri sürüyor. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Vali Yardımcısı ve Suruç Kaymakamı Tarık Açıkgöz ile Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker Başkan Baydilli'ye tebrik ziyaretinde bulundu. Tebrik ziyaretinde Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Başkan Baydilli'yi seçim zaferinden dolayı kutlayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yeni dönemde Karaköprü'ye hayırlı hizmetlerde bulunması temennisinde bulundu.

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ise Başkan Baydilli'nin Karaköprü'ye önemli hizmetlerde bulunduğunu ve önümüzdeki 5 yılda da ilçeyi kalkındıracak hizmetlerde bulunacağına inandıklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Vali Yardımcısı ve Suruç Kaymakamı Tarık Açıkgöz ile Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker'e ziyaretleri için teşekkür etti.