BAŞKAN BAYDİLLİ GECE GÜNDÜZ SAHADA

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatlerinden başlayarak gece saatlerine kadar sahada dolaşarak sorunları yerinde tespit edip giderilmesi için gerekli birimlere talimatlar veriyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki sorunları bizzat takip etme adına gündüz erken saatlerden mesaiye başlayarak gece saatlerine kadar sahada geziyor. Başkan Baydilli sabah erken saatlerde Esentepe mahallesinde yapılan çalışmaları incelemek ve sorunları yerinde görmek için sokak sokak gezerken, gece ise mesire alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Baydilli incelemeler sırasında vatandaşlarla da birebir sohbet ederek taleplerini ve görüşlerini dinlerken, talepleri not alarak yapılan çalışmanın ardından geri dönüş yaparak vatandaşlara bilgi veriyor.

Karaköprü'ye hizmet noktasında durmadan yorulmadan çalıştıklarını dile getiren Başkan Baydilli sahada dolaşarak çalışmaları ve sorunları yerinde gördüklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, "Zaman bizim için çok önemli ve değerli bir kavram. Biz bu zamanı değerlendirmek adına sabahın erken saatlerinde mesaimize başlayarak teknik ekibimizle birlikte her gün bir mahallemizi sokak sokak geziyoruz. Sorunları yerinde inceliyoruz, aksaklıkların hemen giderilmesi için birimlerimize talimat veriyoruz. Akşam da mesire alanımızda inceleme yaptık, vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda dinlenmesi ve zaman geçirmesi için yine sorunların giderilmesine yönelik çalışma başlattık. Biz ne yapıyorsak Karaköprü'deki vatandaşlarımızın refahı ve rahatlığı için yapıyoruz, bu doğrultuda çalışıyoruz. Bizi görünce görüşlerini bizimle paylaşan, istişarelerde bulunan vatandaşlarımıza ve esnafımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.