KARAKÖPRÜ'YE HİZMET OLAN BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli aylık personel toplantısında belediye personeliyle bir araya geldi. Başkan Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak en alt kademeden en üste kadar tek amaçları Karaköprü’ ye hizmet olan büyük bir aile olduklarını söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli aylık personel toplantısında Karaköprü Belediyesi personeliyle bir araya geldi. Karaköprü Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonu'nda düzenlenen personel toplantısına Başkan Baydilli'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Baydilli, yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı personele teşekkür ederken aynı şekilde bundan sonra da çalışmalarını istedi.

Başkan Baydilli, "Seçim döneminde vatandaşı dolaştığımızda çok fazla şikayet yoktu ve yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür aldık. Bana yapılan bu teşekkür belediyemizin özveriyle çalışan tüm personeline yapıldı.  Karaköprü Şanlıurfa'nın en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi konumunda, her yıl yüzde 20 oranında büyüme gösteriyor. Bu kadar büyümeye rağmen eğer hizmetleri yerine getiriyor ve her seçimden başarıyla çıkıyorsak bu bizim başarımızdır. Bize gerek temizlik gerek park gerekse diğer konularda gelen teşekkürü ve övgüyü personelimiz hak ediyor. Ben de size bu konuda çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Baydilli söyle konuştu:

"Belediyeye gelen tüm vatandaşlarımızın işini güler yüzle görmemiz, onlara misafirperverlik göstermemiz gerekiyor. Vatandaşın işini asık suratla görürsek o işi görmemiş gibi oluruz ama olmayacak bir işi güler yüzle neden olmadığını anlatırsak vatandaş işi halledilmiş gibi memnun ayrılır. Tüm personelimizin buna dikkat etmesini istiyorum. Benim olmadığım yerde hepiniz birer Metin Baydilli'siniz hepiniz belediyenin oradaki temsilcisi konumundasınız.

Bu dönemde hepimiz görevimizin bilincinde olarak daha çok çalışmalı, elimizi taşın altına koymalıyız. Çünkü biz Karaköprü'yü kalkındırmak, geliştirmek için çalışan büyük bir aile ve ekibiz. Bizim işimiz Karaköprü, bizim işimiz hizmet olmalıdır."

Personel toplantısının ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli personel ile aile fotoğrafı çektirdi.