BAŞKAN BAYDİLLİ KIRSALA VERDİĞİ SÖZLERİ TUTUYOR

Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon kazandırmayı hedefleyen Karaköprü Belediyesi Lüleci kırsal mahallesinde çok amaçlı salon yapımı çalışmalarını sürdürürken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çok amaçlı salon çalışmasını inceledi

Karaköprü'de kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmet etmeyi şiar edinen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla kırsal mahalledeki vatandaşların taziye, toplantı, kına, düğün gibi toplantılarını yapacakları çok amaçlı salonlar kırsal mahallelerde yükselmeye devam ediyor.

İlçeye bağlı Lüleci kırsal mahallesinde yapımı devam eden çok amaçlı salon inşaatını ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çok amaçlı salonun bir an önce bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulması için talimat veren Başkan Baydilli, çok amaçlı salonun bittiğinde birçok konuda kullanılabileceğini söyledi.

Başkan Baydilli Lüleci'de söz verdikleri çok amaçlı salonun inşaatının devam ettiğini belirterek, "İnşallah 2-3 ay gibi kısa bir sürede çok amaçlı salonumuzu bitirip vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Kırsal mahalledeki vatandaşlarımız bu çok amaçlı salonları taziye, kına, toplantı gibi birçok konuda kullanabilecekler. Burada özveriyle çalışarak çok amaçlı salonumuzu en kısa sürede bitirmeye çalışan Kırsal hizmetleri ekibimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah çok amaçlı salonsuz kırsal mahallemiz kalmayacak" diye konuştu.
Başkan Baydilli ziyaret sırasında kırsal mahallede yaşayan çocuklarla da bir süre sohbet ederken, çocuklara oyuncak hediye etti.