BAŞKAN BAYDİLLİ MUHTARLARDAN DESTEK İSTEDİ

24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Karaköprü Muhtarlar Derneği'ne bağlı muhtarlarla bir araya gelerek 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bölge Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve ilçe teşkilatı üyeleriyle ziyaretlerini sürdüren Başkan Baydilli, Karaköprü Muhtarlar Derneği'nin düzenlediği programda ilçedeki 35 mahalle muhtarıyla bir araya gelip 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Muhtarlarla bir araya gelerek 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattıklarını ve istişarelerde bulunduklarını kaydeden Başkan Baydilli, muhtarlara verdikleri destek için teşekkür etti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: "3 gündür esnaf gezilerinde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün de 35 mahalle muhtarımızla bir araya geldik ve 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattık. Kırsal mahallelerimize birçok yatırımlar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Tabi ki eksiklerimiz var anca halledilmeyecek eksikler değil inşallah hizmete devam edeceğiz. Biz muhtarlarımızı seviyoruz ve onlara değer veriyoruz. İnşallah 24 Haziran'da bu ülkenin geleceği, gelişmesi muhtarlarımızın desteğini arkamızda göreceğiz. Bu programı düzenleyen Korukezen Mahalle Muhtarımıza ve toplantıya katılan 35 mahalle muhtarımıza çok teşekkür ediyorum."

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, muhtarlarla zaman zaman bir araya gelerek yapılması gereken hizmetler konusunda istişarelerde bulunduklarını dile getirdi.

Milletvekili Cevheri, "Karaköprü'deki muhtarlarımız her zaman sağ duyulu davranmış, desteklerini bizden esirgememiştir. Muhtarlarımızın mahalleleriyle ilgili sorunlarının çözüm noktasında istişarelerde bulunuyor ve çözüme kavuşması için Belediye Başkanımızla birlikte çalışmalar yapıyoruz. Bölgemizin sulama ve içme suyu sorununu Sayın Başbakanımıza iletmiştik. Bunun takipçisi olup bölgenin sulama sorununu çözeceğiz. Bizi misafir ettikleri için muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da onların yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise muhtarların hem sorunlarının istişaresi hem de 24 Haziran seçimlerinde destek istemek bir araya geldikleri belirterek, "Muhtarlarımız bize büyük teveccüh gösterdi ve güzel bir toplantı gerçekleştirdik. 35 mahalle muhtarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah 24 Haziran'da Karaköprü ve Şanlıurfa'da sandıkları patlatıp vekillerimizi Ankara'ya güçlü bir şekilde göndereceğiz. Bu da bize hizmet ve yatırım olarak geri dönecektir " dedi.

Karaköprü Muhtarlar Derneği Başkanı ve Korukezen Mahalle Muhtarı Mehmet Çiftçi ziyaretlerinden dolayı Başkan Baydilli, Milletvekili cevheri ve İlçe Başkanı Aksoy'a teşekkür ederken, güzel bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti.