TÜRKİYEYİ AĞLATAN ADAM KARAKÖPRÜ’DE HEM AĞLATTI HEM GÜLDÜRDÜ

Karaköprü Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 'siyah pantolon' hikayesiyle Türkiye'yi ağlatan adam Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya tarafından 'Aile içi İletişim' konferansı verildi.

Karaköprü Belediyesi rutin olarak her ay düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleriyle eğitimci, yazar ve sanatçıları vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Mayıs ayı etkinliğinde Türkiye'nin 'siyah pantolon' hikayesiyle tanıdığı Eğitimci Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya vatandaşlarla buluşarak 'Aile İçi İletişim eğitimi verdi.

Programa Karaköprü Belediye Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Şeker, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya kendi yaşadığı sorunlardan yola çıkarak ailenin öneminden, aile içi sorunların oluşum nedenleri ve çözüm noktalarından bahsederken, eşlerin kendi arasında ve çocuklarıyla nasıl iletişim kurması gerektiğini aktardı.

Programın ardından konuşan Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya, kendilerini davet eden Karaköprü Belediyesi'ne ve salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlara teşekkür etti.

Kapaklıkaya, "Çok güzel bir program gerçekleştirdik.  Gün boyu Karaköprü'de gezdik, bir okula ve yetimhaneye gittik. Akşam da programımıza çok güzel bir ilgi vardı salon tıklım tıklım doldu. Bu güzel organizasyon için Karaköprü Belediyesi'ne ve Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Karaköprü Belediye Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol ise Alişan Kapaklıkaya'nın hayatın gerçeklerini yaşayarak anlattığını ve kendilerini çok etkilediğini dile getirdi. Başkanvekili Akyol programa gelen vatandaşlara teşekkür etti.

Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Celal Şeker bu tür kültür ve sanat programlarına Karaköprü Belediyesi olarak devam edeceklerini kaydederek, destekleri için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Programa katılan vatandaşlar da keyifli ve verimli bir konferans olduğunu belirterek, bu tür programların devam etmesi dileğinde bulundular.