KARAKÖPRÜ’DE ÇOCUKLAR UÇURTMA ŞENLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Karaköprü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklar uçurtmalarla ve etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen uçurtma şenliğinin 7.'si düzenlendi. Mesire alanında düzenlenen uçurtma şenliğine; Karaköprü Belediye Başkanvekili Celal Şeker, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

İkramların yapıldığı ve yaklaşık 5 bin uçurtmanın dağıtıldığı şenlikte öğretmenleri ile birlikte şenlik alanına gelen çocuklar gönüllerince eğlenerek uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı. Şenlikte ayrıca palyaço, İllüzyon, yılan ve akrobasi gösterileri yapılırken, çocuklar etkinliklere yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlikte açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanvekili Celal Şeker güzel bir program yapıldığını belirterek, geleneksel olan uçurtma şenliğinin nice yıllar devam etmesi temennisinde bulundu.

Başkanvekili Şeker, "Uçurtma şenliğimizde tüm çocukların şen şakrak olduğunu, eğlendiğini görüyoruz. Bu mutluluklarının daim olmasını diliyorum. Metin Baydilli Başkanımıza bu güzel imkanı sağladığı için, çocukların eğlenmesine, mutluluğuna vesile olduğu için teşekkür ederim. Tüm çocuklarını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım" diye konuştu.

Programın sonunda çocuklara yemek ikramı yapıldı.