BAŞKAN BAYDİLLİ SÖZ VERDİ YAPTI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Seyrantepe (Maşuk- TOKİ) mahallesine söz verdiği kompleks ve meydan projesini tamamladı. Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Yaptığı bir çok projeyle örnek gösterilen Karaköprü Belediyesi, ilçenin yeni ve büyüyen bölgesi olan Seyrantepe (Maşuk- TOKi) mahallesinde tamamladığı kompleks ve meydan projesini hizmete sunulmayı bekliyor.

Yeni yerleşim alanı olan Seyrantepe’de tüm ihtiyaçların Karaköprü Belediyesi tarafından karşılandığını ifade eden Mahalle Muhtarı Veysi Demir, “Seyrantepe mahallemiz yeni yerleşim bölgesi. Yeni yerleşim olmasına rağmen yeşil alan sıkıntımız vardı. Başkanımız tarafından ilk etapta 17 bin m2 yeşil alan kazandırıldı. Fırın eksiğimiz vardı. Mahallemize 2 adet Fırın kazandırıldı.” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye teşekkür eden Muhtar Demir şunları söyledi:

“Başkanımız bölgenin ihtiyaçlarını elinden geldiği kadarıyla gidermeye çalışıyor. Başkanımız Metin Baydilli’den Allah razı olsun. Bölgemizde büyük bir eksiklik olan alış veriş merkezimiz yoktu. Mahallemize,1200 m2’lik bir alış veriş merkezi, 4000 m2’lik bir yeşil alan otopark ve semt pazarı gibi kompleks kazandırdı. Allah ondan razı olsun”

Seyrantepe’de (TOKİ-MAŞUK) tamamlanan meydan ve yaşam alanı projesinde vatandaşın ihtiyacını karşılamak üzere; alışveriş merkezi, semt pazarı ve kafeterya bulunuyor. 4000 m2 yeşil alana sahip olacak projede, 1200 m2 alış -veriş kompleksi, 1200 m2 otopark ve semt pazarı ile 1000 m2’lik meydan bulunuyor.