BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN İL YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, belediye meclis üyeleriyle birlikte Ak Parti İl Başkanlığına tekrar seçilerek güven tazeleyen İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, belediye meclis üyeleriyle birlikte Ak Parti İl Başkanlığına tekrar seçilerek güven tazeleyen İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve yönetim kurulunu ziyaret etti. İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Başkan Baydilli 25 Şubat'ta yapılan kongrede tekrar İl başkanlığına seçilen Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İl Başkanı Beyazgül ve yönetimini tebrik ederken, belirlenen yürütme kurulunun da hayırlı olmasını diledi.

Başkan Baydilli, "25 Şubat'ta yapılan olağan kongreyle birlikte güven tazeleyerek tekrar seçilen il başkanımıza ve yeni yönetimine hayırlı olsun demek için ziyarette bulunduk. İnşallah hep birlikte yeni bir döneme başlayacağız ve daha iyi çalışmalar yapacağız. Şanlıurfa'ya ve partimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise Başkan Baydilli'ye ve belediye meclis üyelerine ziyaretleri için teşekkür ederken, " Karaköprü genç bir ilçemiz, bu genç ilçede genç bir belediye başkanımız var. Biz Karaköprü'yü başkanımızla, meclis üyelerimizle seviyor ve çalışıyoruz. Şanlıurfa'da elbette ki yapılacak çok iş var. Biz bütün belediye başkanlarımızla, bakanımızla, milletvekillerimiz ve teşkilattaki arkadaşlarımızla dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz. Ben ziyaretleri için Karaköprü Belediye Başkanı'mıza ve belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Karaköprü Belediyesi Meclis Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol da İl Başkanı Beyazgül'ü ve yeni yönetimini tebrik ederken, eskiyi geride bırakarak yeni bir heyecanla ve istekle önümüzdeki seçimlere hazırlanılması gerektiğini kaydetti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve belediye meclis üyeleri İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Genel Merkez tarafından İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Demet Saatçi Güven'e tebrik ziyaretinde bulundu.