KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ PERSONELİNE 'SİGARA BIRAKMA” SEMİNERİ VERİLDİ

Karaköprü Belediyesi'nin aylık personel toplantısında belediye bünyesinde çalışan personele 9 Şubat “Dünya Sigarayı Bırakma” günü kapsamında sigaranın zararları ve bırakma yolları konulu seminer verildi.

Karaköprü Belediyesi bünyesinde çalışan personele Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Programları Birim Sorumlusu Dr. Öznur Bulut Gazanfer tarafından 'Sigaranın zararları ve bırakma yolları” konulu seminer verildi.

Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Programları Birim Sorumlusu Dr. Öznur Bulut Gazanfer tarafından verilen seminerde, personele sigarayı bırakma yolları anlatıldı.

Seminer sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü’nün nüfusunun 171 Bine yükseldiğini, bu artışla birlikte personelin daha fazla çalışması gerektiğini söyledi.

Başkan Baydilli, rutin olarak yaptıkları personel toplantılarında kurum içerisindeki eksikliklerini ve personelin daha iyi hizmet vermesi için yapılabilecekleri konuştuklarını kaydederek, bu ayki toplantıda  Dr. Öznur Bulut Gazanfer hocamız tarafından sağlıklı bir yaşam konusunda sigara bırakma konulu eğitim verildiğini belirtti.

Başkan Baydilli, "Bizim buradaki ana amacımız ayda bir de olsa bir araya gelerek sizlerle muhabbet etmek. Vatandaşlara hizmet yapıldığı sürece bir problem yoktur. İnşallah bizler hizmetin en iyisini vatandaşlarımıza götürmek için elimizden geldiği kadar çalışıyoruz” dedi.

Karaköprü’nün nüfusunun 171 bine yükseldiğini söyleyen Başkan Metin Baydilli, “Karaköprü’müzde son 5 yılda 70 bin nüfus artışı olmuş. Bizim çok çalışmamız gerekiyor. Karaköprü’müz 2017’de 18 bin artarken Haliliye ve Eyyübiye’de ortalama 2-3 bin artış oldu. Bu neyi gösteriyor. Karaköprü personeli bu nüfus artışı oranında performansını daha fazla arttırması gerekiyor” diye konuştu.

Başkan Baydilli, belediye bünyesinde çalışan personelden yaptıkları işe önem göstermeleri ve halka belediyenin gülen yüzünü göstermelerini istedi.