BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN ÖZEL ÖĞRENCİLERE ZİYARET SÜRPRİZİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Dünya Engelliler Haftası vesilesiyle Karaköprü Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki öğrencilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sosyal hayatın her alanında olmaya ve her kesimle ilgilenmeye çalışan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Dünya Engelliler Haftası nedeniyle özel eğitim gören öğrencileri unutmayarak Karaköprü Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki öğrencilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Baydilli ziyarette küçük öğrencilerle, öğretmenleriyle ve velileriyle sohbet ederken, öğrencilerin durumu hakkında okul yöneticilerinden ve öğretmenlerden bilgi aldı. Öğrencilere, öğretmenlere ve velilere karanfil de hediye eden Başkan Baydilli velilerin de çocuklarıyla ve okulla ilgili taleplerini dinleyerek not aldı.
Bu tür eğitim kurumlarının özel eğitime muhtaç öğrenciler için önemli olduğunu söyleyen Başkan Baydilli, burada verilen eğitimle bu çocukların kendi öz bakımlarını öğrendiklerini, toplumsal yaşama daha kolay adapte olduklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Biz Karaköprü Belediyesi olarak özel eğitime muhtaç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Hepimiz birer engelli adayıyız ve bunun her an bilincinde olarak bu arkadaşlarımıza gereken önemi vermeliyiz. Bu çocuklarımızın ailelerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok kutsal bir görev üstleniyorlar. İnşallah her iki tarafta da bunun mükâfatını Allah’tan alacaklardır” diye konuştu.

Başkan Metin Baydilli Karaköprü Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde de incelemede bulunurken, okulun bazı eksiklerinin giderilmesi için talimat verdi.