ATAKENT OKUMA SALONUNDA SONA DOĞRU

Karaköprü Belediyesi tarafından Atakent Mahallesinde yaptırılan modern okuma salonu inşaatında sona yaklaşıldı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bu okuma salonlarıyla gençlere alternatif eğitim alanları yaptıklarını söyledi.

Gençlere ve eğitime her zaman önem veren Karaköprü Belediyesi ilçeye modern okuma salonları kazandırarak eğitime katkı sunmaya devam ediyor. Atakent mahallesinde 300 m2 alan üzerine yaptırılan okuma salonu gençlerin rahatlıkla ders çalışabileceği ve kitap okuyabileceği bir alan olarak inşa ediliyor. Okuma salonunun inşaatında sona doğru gelinirken, önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağı öğrenildi.

Yaptıkları işlerde gençleri hep göz önünde bulundurduklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, gençlerin eğitimine katkı sunmak adına okuma salonlarını faaliyete geçireceklerini kaydetti.

Başkan Baydilli,  “Biz Karaköprü Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında olduk ve taleplerini makul ölçüde yerine getirmeye çalıştık. İlçemizde okuma salonu ihtiyacı olduğunu görünce iki mahallemizde modern, geniş okuma salonları inşa ettik. İnşallah Atakent ve Esentepe mahallelerimizdeki okuma salonlarımız tamamlanınca açılışını yapıp gençlerin hizmetine sunacağız” dedi.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi’nin Esentepe Mahallesinde yaptığı okuma salonunun da inşaatının devam ettiği ve en kısa sürede bu salonun da tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.