SEYRANTEPE’YE 17 BİN METREKARELİK YEŞİL ALAN

Karaköprü Belediyesi tarafından ilçenin yeni gelişen bölgesi olan Seyrantepe (Maşuk- Toki) Mahallesi’nde yapacağı 17 bin m2’lik yeşil alan projesi, hem bölgeye nefes aldıracak hem de estetik açıdan değer katacak.

Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü İlçe Belediyesi, yeni yerleşim bölgesinde olan Seyrantepe (Maşuk- Toki) Mahallesi’ne çok önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Seyrantepe (Maşuk- Toki)  Mahallesi’ne 17 bin metrekare alan üzerine bisiklet yolu bulunan yeni bir park kazandırıyor

Seyrantepe (Maşuk- Toki) Mahallesinde büyük bir eksikliği giderecek olan yaklaşık 17 Bin metrekarelik yeşil alanda; Çocuk oyun alanları, spor aletleri, yürüyüş yolları, oturma bankları ve kamelyalar bulunurken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de projenin içerisinde yer alan 1200 metrelik bisiklet yolu yapıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, alan gezilerinde Seyrantepe Mahallesinde yaşayan vatandaşların yeşil alan talebini yerine getirdiklerini belirtti.

Seyrantepe mahallesinin hızla büyüyüp geliştiğinin altını çizen Başkan Baydilli, “Seyrantepe mahallemiz hızla büyüyüp gelişiyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları da artıyor. Bizde yerel yöneticiler olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle gezilerimizde vatandaşlarımızın bizden yeşil alan talebi vardı. Bizde ekibimizle birlikte Seyrantepe mahallemize 16 bin 500 m2’lik bir alanda yeşil alan çalışması başlattık. İçerisinde oturma banklarının, kamelyaların, fitness alanlarının, çocuk oyun alanlarının, Yürüyüş ve 1200 metrelik bisiklet yolu bulunuyor. Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bu parkımızı bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Karaköprü’müzde yaşayan vatandaşlarımız hizmetin her zaman en iyisini hak ediyor” dedi.

Öte yandan Başkan Metin Baydilli, yoğun bir çalışma içerisinde bulunan Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibine teşekkür etti.