BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN ANLAMLI 15 TEMMUZ PLAKETİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Milli Eğitim ve Emniyet Müdürüne üzerinde 15 Temmuz darbe girişiminde, 249 şehidin isimlerinin yazılı olduğu plaket hediye etti. Başkan Baydilli, 15 Temmuz’u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ı makamında ziyaret ederek Şanlıurfa’daki ve Karaköprü’deki eğitim ve öğretim durumuyla ilgili bilgi aldı.

Başkan Baydilli, 15 Temmuz’un unutulmaması ve unutturulmaması adına Vekil Cevheri ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Turan’a hain darbe gecesinde 249 şehidin isminin yer aldığı 15 Temmuz plaketi hediye etti.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ı ziyaret ettiklerini ve Şanlıurfa’nın eğitim ve öğretimdeki durumu ile ilgili istişarede bulunduklarını söyleyen Başkan Baydilli, bunun yanında 15 Temmuz Şehitleri anısına bir plaket hediye ettiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli,  “Aziz milletimizin 15 Temmuzlar yaşamaması temennisinde bulunuyoruz. Müdürümüzde 15 Temmuz anısına bir plaket hediye ettik. Özelikle 15 Temmuz’u unutmaması adına. Gerçekten Türk milleti çok aziz bir millet. Ülkenin, vatanın, bayrağın ve sancağın gerçek sahipleri olduklarını geçen yıl 15 Temmuz hain darbe gecesinde gösterdiler. İnanıyorum ki bir daha hainler bu gibi kalkışmalara bir daha giremeyecekler. Aziz milletimiz böyle hainlerin karşında dik durarak bu milletin bu bayrağın gerçek sahipleri olduklarını göstereceklerdir” dedi. 15 Temmuz etkinlikleri ile ilgili de konuşan Başkan Baydilli, “Türkiye’nin dört bir yanında 15 Temmuz etkinlikleri düzenlenecek. Şanlıurfa’mızda da Valiliğimiz nezdinde Büyükşehir Belediyemiz ile ilçe Belediyelerimiz ile birlikte etkinlikler düzenlenecek. 15 Temmuz hain darbe gecesinin olduğu günde sabaha kadar Rabia meydanında tüm Şanlıurfa’lıların katılımıyla anacağız” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte Şanlıurfa’nın en önemli kurumlarından biri olan Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiklerini söyledi. Vekil Cevheri, Şanlıurfa’nın Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan ili olduğunu belirterek, Şanlıurfa’daki derslik ve öğretmen sıkıntı ile ilgili siyasi irade olarak destek çıkmaları gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Baydilli daha sonra İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nu makamında ziyaret ederek kendisine 15 Temmuz anısına hazırlanan plaketi hediye etti.