MEHMET EMİN AY KARAKÖPRÜLÜLERLE BULUŞTU

İlahiyatçı- Akademisyen Mehmet Emin Ay Karaköprü Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Karaköprülü vatandaşlarla bir araya gelerek 'Ramazan'ın Fazileti' konulu sohbet gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediyesi, vatandaşların Ramazan ayını dolu dolu geçirmeleri için etkinlikleri sürdürüyor. Vatandaşların teravih namazı sonrası sahura kadar güzel zaman geçirmesi amacıyla yapılan etkinlikler kapsamında İlahiyatçı Akademisyen Mehmet Emin Ay vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet gerçekleştirdi.

Karaköprü Amfi Tiyatro alanında yapılan programda M. Emin Ay 'Ramazan'ın Fazileti' konulu sohbetinde Ramazan ayının önemi, getirdikleri ve Ramazanda yapılması gereken ibadetler hakkında bilgi verdi. Programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Programdan sonra konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayının bereketinden, maneviyatından faydalanmak için ve bu ayı dolu dolu geçirmek için programlar yapmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Baydilli, "Bugün hocamız Mehmet Emin Ay burada yaptığı sohbetle bizi şereflendirdi ve bilgilendirdi. Vatandaşlarımızın da bu sohbetten memnun olduğunu gördük, bu güzel program için bize teşekkür edenler oldu. Hocamıza bizi kırmayıp geldiği için ve bu sohbeti gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Burada bizi yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

İlahiyatçı Akademisyen Mehmet Emin Ay ise Karaköprü'de çok güzel bir ortamla karşılaştığını ifade ederek, geleneksel bir misafirperverlik sergilendiğine dikkat çekti. İlahiyatçı Ay şöyle konuştu: "Ramazan ayında manevi bir havası olan Şanlıurfa'da bu güzel ilçenin insanlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duydum. Ramazan paylaşmaktır, sadece yemeği değil manevi bir ortamı da paylaşabiliriz. İnşallah burada yaptığımız programın faydası olacaktır. Bizi burada güzel bir şekilde karşılayan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum."

Karaköprü Belediyesi Ramazan Etkinlikleri 14 Haziran Çarşamba günü Kahraman Tazeoğlu söyleşi programıyla devam edecek.