KARAKÖPRÜ’DE 23 NİSAN ÇOCUK SOKAĞINDA KUTLANDI.

Karaköprü Belediyesi, '23 Nisan Çocuk Bayramı' haftası nedeniyle çocuk sokağında etkinlik düzenleyerek çocukların kaybolmaya yüz tutan sokak oyunlarını oynamasını sağladı.

KARAKÖPRÜ’DE 23 NİSAN ÇOCUK SOKAĞINDA KUTLANDI

Sosyal belediyeciliğin adresi olan Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa’da bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği çocuk sokağında 23 Nisan Çocuk Bayramı' haftası nedeniyle etkinlik düzenleyerek çocukların doyasıya eğlenmesini sağladı.

Karaköprü Belediyesi'nin maskotu olan 'Narkar' da çocukları eğlendirirken, çocuklardan büyük ilgi gördü. Her şeyin çocuklar için dizayn edildiği sokakta unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunları da yerini alırken, etkinliğe katılan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de çocuklarla oyun oynadı.

Etkinliğe Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyeleri ve çocuklar katılırken, Başkan Baydilli ve beraberindekiler sokağı gezerek çocuklarla futbol oynadı, topaç çevirdi, misket ve çelik çomak oynayarak geçmişe döndü.

Çocuk Sokağı projesiyle Şanlıurfa'da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 23 Nisan Haftasında da böyle bir etkinlikle çocukların eski sokak oyunlarıyla tanışmasını istediklerini dile getirdi. Başkan Baydilli, "Trafiğe kapalı olan bu sokakta çocuklarımız güvenle oyun oynuyor, zaman geçirebiliyor. Bunun yanında çocuklar burada bir arada oynayarak sosyalleşme ve birlik beraberliklerini de pekiştiriyorlar" dedi.

Çocuk sokaklarını artırarak çocukların güvenli bir şekilde oyun oynamalarını sağlamak istediklerini aktaran Başkan Baydilli, çocukların ileride vatana ve millete faydalı bireyler olmasını dilerken, Karaköprü Belediyesi olarak da çocukların geleceği için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, etkinliğin ardından çocuklarını 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutlarken, çocuklara da 'Narkar' boyama kitabı ve trafik eğitim kitapçığı dağıttı.